NFL: a Chiefstől pontszegény, a Broncostól pontgazdag meccset várunk


Kansas City Chiefs 1.27, Cleveland Browns 3.85
Nem kérdés, hogy a liga egyetlen hibátlan csapata, az Andy Reiddel szárnyaló Chifs át fog lépni a gyakorlatilag irányító nélküli Brownson – Brian Hoyer sérült, Brandon Weeden rossz –, a kérdés csak az lehet, mennyire simán sikerült majd legyőznie az ohiói alakulatot. A Browns valamelyest magára talált az idén, de aktuális ellenfele minden csapatrészben jobb, a formáról nem is beszélve, úgyhogy idegenben ebből akár csúnya hentelés is lehetne, de az Alex Smith személyében príma game manager QB-val tökéletes zárókövet találó Chiefs azért nem az a társaság, aki negyvenesével szórja a pontokat, úgyhogy ezt a meccset nyugodtan vehetjük underre.
Tipp: összpontszám 38.5 alatt @ 1.91 

New England Patriots 1.35, Miami Dolphins 3.25
A Patriots–Dolphins AFC East-rangadó a két csapat 97. egymás elleni meccse, az örökmérleget még mindig a Dolphins vezeti (50–45) annak ellenére, hogy 20 legutóbbi egymás elleni összecsapásukból csak ötöt tudott megnyerni. A legutóbbi alkalommal tavaly decemberben találkoztak, akkor csúnya, 28–0-ás veréssel utaztak haza Miamiba, és az utolsó hat meccsük egyikén sem termett babér a Dolphins számára, legutóbb 2009 decemberében tudták egy ponttal felülmúlni (22–21) a divízió urát. A Patriots 5/2-vel vezeti a csoportot, a Dolphins a harmadik 3/3-mal, azonban az ébredező Jets, de még inkább a brutális AFC West miatt pillanatnyilag nem nagyon lehetnek playoff-reményeik, bár egy Pats elleni győzelem akár kulcsfontosságú is lehet a szezonjukban, de ehhez Ryan Tennehillnek nagyon össze kellene szednie magát – ahhoz is, hogy egyáltalán labdabirtoklásnyi különbségen belül végezzenek.

Tipp: New England Patriots -6.5 @ 1.91 

New Orleans Saints 1.16, Buffalo Bills 5.50
A Saints a Superdome-ban pillanatnyilag a liga összes csapata ellen esélyesként lépne pályára, hát még az egészen viharos QB-szituációt generáló Buffalo Bills ellen bye week után. Sean Paytonnak nem most, hanem inkább a Cowboys-49ers-Seahawks elleni meccseken kell bemutatnia majd, hogy a Pats elleni órakezelési probléma igazából csak kisiklás volt, és a mojóját valójában nem veszítette el, hanem még mindig ott lóg a gatyájában. A fantasy-tulajok ismét betehetik csapatukba Jimmy Grahamet és Drew Breest, akik hazai turfön valószínűleg szállítani fogják a pontokat. A sima, már-már könnyed győzelem mellett elsősorban a már említett bye week jelentette extra felkészülési idő szól.

Tipp: New Orleans Saints -12.5 @ 2.00 

Denver Broncos 1.14, Washington Redskins 5.80
Noha a Broncos verhetetlenségének mítoszát az Indianapolis Colts szertefoszlatta, a Redskins pedig legutóbbi három meccséből kettőt megnyert, a kimenetel ezen a mérkőzésen sem kérdéses, a hazaiak valószínűleg fölényes győzelmet fognak aratni. Mivel viszont a két alakulat védelme távolról sem nevezhető elitnek, a pontok mindkét oldalon potyoghatnak bőséggel – hazai oldalon valamivel több, de kapni is fognak éppen eleget ahhoz, hogy overre vegyük ezt a meccset.

Tipp: összpontszám 58.5 fölött @ 1.87 

A tippsor eredő szorzója: @ 13.64