Mumusához látogat a New England


Tennessee Titans2.85  Carolina Panthers1.45
A hazaiak 2-6-al állnak a csoportjukban az utolsó helyen és az a durva, hogy még mindig van esélyük bejutni akár egyenes ágon is a rájátszásba, ugyanis a divíziót vezető Indianapolis 4-5-ös mérlege nem behozhatatlan senki számára.

A Tennessee múlt héten maratoni csatában gyűrte le a New Orleans-t hosszabbítás után: Mariota extrát hozott a mérkőzésen a 371 dobott yardjával és a 4 TD passzával. Idén ezt egyelőre csak két irányító érte el kétszer, Mariota és Brady (4 TD 0 INT). Előbbi ráadásul újonc szezonjában.

A vendégeket ez aligha fogja érdekelni, mennek tovább a kilencedik győzelmük felé. Múlt héten a Green Bay-t lépték le egy simának induló, ám a végére szorossá váló mérkőzésen.

Cam Newton MVP formában játszik egész szezonban, már 343 yardot és 5 TD-t futott irányítóként. A Packers elleni hazai győzelem során is a meccs embere volt az egyetlen interceptionje ellenére – egy futott és három passzolt touchdownjának köszönhetően. Brady statisztikákban jócskán vezet előtte az alapszakasz legjobb játékosának járó díjért folyó versenyben, de ami késik, nem múlik. Oda fog érni lassacskán Cam is.

A csoportjukat nagy valószínűséggel megnyerik, hiszen az Atlanta leszakadt tőlük az utóbbi fordulókban. Már csak három csapat van 100%-os mutatóval, de ez is rekordnak számít.

Tipp: Newton TD @ 2.00


New York Giants3.75  New England Patriots1.29
Ha a játékerőt nézzük, akkor ebből a mérkőzésből egy vendég siker kell, hogy kerekedjen. Viszont a Giants már megmutatta párszor, hogy mit kell játszani a Patriots ellen. A Pats drukkerek balszerencséjére inkább a Super Bowl-okon került erre sor.

A mindig szoros NFC East csoportot vezeti a New York-i gárda 5-4-el. A Phily viszont ott van a második helyen 4-4-el és hozzájuk a Miami látogat, és ez jóval könnyebb falat, mint a regnáló bajnokkal játszani. Ráadásul az Óriások jövő héten pihennek így akár el is ugorhat tőlük egy kicsit az Eagles.

Ergo ez egy fontos mérkőzés a hazaiaknak és mindent ki fognak magukból adni. Múlt héten visszatért a csapat védelmének sztárja Jason Pierre-Paul, aki még a július negyediki ünneplés során robbantotta le a mutatóujját. Hiába volt speciális kesztyűje annyira azért még nem ment a játék. Régebben lenyilatkozta, hogy nem fogja hátráltatni a sérülése, hiszen nem az ujjával viszi földre az irányítókat, de elképzelhető, hogy jól döntött a Giants mikor csak egy „év végéig játszol, aztán majd meglátjuk” szerződést toltak az orra alá. Ennek ellenére nyertek a Tampa Bay otthonában.

A Pats könnyedén lépte le a Washinton Redskinst. Úgy, hogy Brady meg se erőltette magát, hiszen nem jutott 300 yardig sem és csak két TD passzt adott. Nála ez egy visszafogottabb mérkőzésnek mondható. Inkább LeGarrette Blount villogott a 129 futott yardjával és az egy TD-jével. Dion Lewis (másik runningback) kiesével sok play juthat majd neki és a Giants futás elleni védekezése nem épp a legjobb (22.)

Eddig mindenkin átgázolt a címvédő alakulat és sok jót most se lehet jósolni az ellenfélnek. Mindig találnak valakit az offenseből, aki azon a napon extrát nyújt. Fel kell kötni a gatyát New Yorkban, mert ez rázós menet lesz.

Tipp: Pats 30,5 pont alatt @ 1.90

Eredő odds: 3.80