Medvék és Cowboyok


Chicago Bears2.67  Dallas Cowboys1.50
A Chicagónak épphogy van még esélye bekerülni matematikailag a rájátszásba, de erre nem kell sok pénzt tenni, hiszen két, idén klasszisokkal jobb csapat van előttük a divíziójukban (Packers, Lions).

5-7-tel állnak és a múlt fordulóban idegenben szenvedtek vereséget Detroitban. Viszont az mellettük szól, hogy utolsó három egymáselleni meccsüket mind megnyerték. Tavaly például eléggé erőt demonstrálva 45-28-ra, de az egy teljesen más Cowboys volt.

Jay Cutler már 14 (!) eladott labdánál tart idén, nála csak egy ember (Blake Bortles – Jacksonville) dobott többet (15).

A Dallas hatalmas pofont kapott múlt héten a Philadephiától odahaza. Csoport riválistól otthon kikapni hálaadás napján, felér azzal, hogy nem sül át rendesen a pulyka.

A vereség miatt másodikak a csoportjukban, viszont jelenleg wild-carddal bejuthatnak. DeMarco Murray nem tudta érvényesíteni magát és hát elég sokat számít az ő formája (1427 yard).

Tony Romonak jó napot kell kifognia, ugyanis a Bears védelme a passzok ellen csupán 30. helyen van a ligában. Ennek be is kell következnie, ha nem akar nehézkesen bejutni a Dallas vagy csak megkockáztatni a kiesést.

Tipp: Dallas -3.5 @ 1.95

Nyerj jegyet a lengyel-magyar kézilabda meccsre, a részletekért katt ide!