Meddig tarthat a Browns vesszőfutása?


Baltimore Ravens1.18  Cleveland Browns5.20
A két csapat idén már találkozott egyszer, hiszen egy ugyanabban a csoportban szerepelnek (AFC North). A második héten futottak egymásba és a Hollók 20-25-re győztek a Cleveland otthonában: akkor hiába vezetett 20-0-ra is a Baltimore, a Browns talpra állt egy ekkora hátrányból. Ez viszont sovány elégtétel volt a múltban elszenvedett sérelmekért, ugyanis az utolsó tizenhárom egymás elleni találkozójukból tizenegyet a Baltimore nyert.

A hazaiak nagyon jól kezdték a szezont. Egyből egy 3-0-s rohanással indítottak, utána viszont megtört valami és a rákövetkező négy hétben becsúszott négy vereség. Aztán jött egy pihenőhetük, ahol összekapták magukat annyira, hogy elverjék a csoport élén álló Pittsburgh Steelerst 21-14-re.

Tehát győzelemmel várják a ligautolsó elleni ütközetet. Nem is csoda, ugyanis a liga második legjobb védelméről beszélhetünk, ha az engedett yardok számáról beszélünk. Ráadásul a futás elleni védekezésük is kiemelkedő, így nem lesz könnyű dolga Isiah Crowellnek és running back társainak.

Ám Joe Flacco, a Ravens sztárirányítója az eddigi leggyengébb szezonját futja a 76-os passer ratinggel. Majd talán a Browns védelme ellen, akik a 31. helyen állnak az engedett yardokban.

A túloldalon az egész szezonban irányító kérdéssel bajlódik a Cleveland, akit beraknak QB posztra, az általában megsérül. Most viszont úgy tűnik, hogy Cody Kessler jól kezeli a dolgokat. Hiába maradt győzelem nélkül a Browns Kesslerrel is, az irányító jó számokat hoz. Öt touchdown passza van és csupán egy eladott labdája, valamint 96,1-es passer ratingje.

Kevés pontos mérkőzésre lehet számítani, de az világos, hogy a Baltimore-nak szüksége van a győzelemre és nem csak azért, mert az NFL jelenlegi leggyengébb csapata ellen játszanak, hanem mert jövő héten Dallasba látogatnak, ami kőkemény feladat idén mindenki számára. Önbizalom növelés gyanánt le kell gyűrniük a Brownst.

Tipp: Pontok száma 47,5 alatt 1.71