A legjobbak maradéka


Team Irvin1.77  Team Rice2.05

Az eredetileg beválasztott hat irányítóból mindössze egy vállalta a játékot (bár a Super Bowl résztvevő Cam Newtont megértjük), mégpedig Russel Wilson. Ő el is kelt 1/1-esként. Így a Roethlisberger, Rodgers, Brady, Palmer, Newton ötös helyett nézhetjük az Eli Manning, Derek Carr, Teddy Bridgewater, Tyrod Taylor, Jamies Winston ötöst. Ráadásul nem is őket kérték fel először, hiszen Philip Rivers és Drew Brees sem vállalta a szereplést.

Ha már Eli eljöhetett meg is mondta Odell Bekcham Jr-nak, hogyha nem draftolják első pickkel, akkor jövőre nem dob neki labdát. Beckhamnek csapatkapitányként volt beleszólása a draftba, így Eli ½-esként kötött ki Rice-éknál.

Travis Kelce is Rice-ék csapatában lesz a pályán, neki igazán jó hete volt, hiszen aláírta új szerződését, ami öt évre 46 millió dollárról szól és egy reality-showban is szerepel majd, ahol 50 nő közül választhat magának, mindezt Hawaii-on tudta meg. Plusz nem semmi szezonja volt a Kansas-nek.

Idén egyébként visszakerült Honolulura a Pro Bowl. Tehát újra az Aloha Arénában játszanak majd a legjobbak. A csapatok pedig Jerry Rice és Michael Irvin által lettek draftolva a két Hall of Famer már évek óta szereplője a Pro Bowloknak.

Természetesen itt is választanak MVP-t, külön támadót és védőt. Tavaly Matthew Stafford és J.J. Watt lett a nyertes, akik most el sem mentek, szóval címvédésről nem kell majd beszélnünk.

Az idén 133 Pro Bowler van. Holott ugye 86-ot választanak be. Andy Ried (Kansas) és Mike McCarthy (Green Bay) lett volna az idei csapatoknak az edzője, de McCarty betegségre hivatkozva lemondta és a segítője jön helyette, Winston Moss. Rengeteg ez a 86 beválasztott játékos, de legalább a kezdők megérdemlik a felsorolást.

Irvin csapatában természetesen Russel Wilson fog kezdeni irányító poszton, aki ha futást választ, akkor Devonta Freemannek dobja majd hátra a labdát vagy Patrick DiMarco fullbacknek. A két elkapója Julio Jones és A.J. Green és az idén berobbant tight-end Tyler Eifert is el fog kapni pár passzt ebben biztosak lehetünk. Akik pedig megvédik majd: Branden Albert, David Decastro, Travis Frederick, Zack Martin és Tyron Smith.

A védelem a Michael Bennett, Calais Campbell, Geno Atkins, Ezekiel Ansah, Lavonta David, Navarro Bowman, Anthony Barr, Richard Sherman, Desmond Trufant, Reshad Jones és Malcolm Jenkins nevekből tevődik össze.

Rice csapatát papíron gyengébbnek ítélik, de azért neki sem kell szégyenkeznie. Miután a kisebbik Manning elérte célját, így ő fog kezdeni QB poszton. Azzal, hogy oda került biztos ad pár passzt Odell Bekchamnek és az ő egyetemi csapattársának Jarvis Landrynek, illetve még a nők kedvencének, Travis Kelcének is. Adrien Peterson és John Kuhn meg majd áttörhet a védelmen. Az offensive line a Joe Staley, Logan Mankins, Nick Mangold, Richie Incognito és Kile Long nevekből áll.

A defense talán itt erősebb, hiszen Khalil Mack, Aaron Donald, Fletcher Cox, Everson Griffen, Tamba Hali, Clay Matthews, Julius Peppers, Marcus Peters, Vontae Davies, Mike Adams és Eric Berry sorból áll majd. Csupa-csupa sztár.

Reméljük ez a Pro Bowl nem olyan lesz, mint az, amit pár évvel ezelőtt egy párnacsatához hasonlítottak a televíziós kollegák. Sok remek játékos lép majd pályára annak ellenére, hogy 47-en el sem mentek. Jött helyettük olyan, aki játszani akar.

Tipp: Team Irvin @ 1.77