Lecsapnak-e újra a Sólymok?


Atlanta Falcons1.30  Washington Redskins3.65
Remek formát mutatnak a Falcons játékosai. Múlt héten például 48 pontot szereztek a Texans ellen és ez akár most is elképzelhető.

Hiába kérdéses még egyelőre Julio Jones játéka kisebb sérülései miatt, ott lesz Matt Ryan, aki már 1202 yardnál jár. Hat touchdown passzt szórt már ki és csak kétszer adta el a labdát. A múlthét sztárja Devonte Freeman is pályára lép. A Houstonnak három hat pontost sikerült szereznie. Running back létére több elkapott yardja volt, mint futott.

Tehát Julio még sérült, de nem elképzelhetetlen, hogy játszani fog. Ha úgy lesz, akkor úgy hiszem, megáshatja a sírját a Washington. Pláne mivel Alfred Morris ellen jól fognak védekezni a Falcons védői.

Alfred Morris a fővárosiak futója és 261 yardot sikerült eddig megtenni labdával a kezében. Egy jó nagy, kerek nulla van a TD oszlopában, de ami pozitív, hogy a labdát se veszítette el.

Kirk Cousins, a végül első számú irányítóvá választott karmester nem is halad rosszul. Négy meccs alatt 1000 yard fölé kúszott és meccsenként egy touchdownt is dob. A hibája viszont, hogy nem csak a saját játékosainak dobálja a labdát. Négyszer sikerült odadobni az ellenfélnek is, ami nem az igazi valljuk be. Viszont legalább múlt héten nyertek a csoport rivális Philly ellen.

Nehéz megmondani mi kéne a Redskins-nek, hogy feltámadjanak. Talán egy DeSean Jackson visszatérés a sérülésből jól jönne, de az még nem ezen a héten lesz.

Tipp: Freeman TD @ 1.70


Dallas Cowboys4.30  New England Patriots1.23
Sokkal nagyobb rangadó is lehetne ez, mint amilyen most készülőben van. A Dallas nagyon megtizedelődött az első pár fordulóban, a franchise legfontosabb emberei dőltek ki: Tony Romo, Dez Bryant. Romo talán a tizenegyedik héten térhet majd vissza, míg Dez Bryant állítólag már a hetediken is.

Romo távollétében Brandon Weeden kapta meg a karmesteri pálcát és próbálja irányítani ezt a csapatot. Múlt héten majdnem összejött egy győzelem, de végül hosszabbításban elbukták a Saints elleni meccset. Nincs egyébként rossz statisztikája, de egyáltalán nem kiemelkedő (2 TD, 1 INT három meccs alatt). Joseph Randle pedig már futott négy touchdownt, ami azért nem rossz. Nála csak Freeman és Jeremy Hill szerzett többet a running backek közül.

A másik oldalról aligha kell sok mesélnem. Mindenki ismeri őket, tudják mi a játék. Mégse lehet levédekezni, mert tökéletesen hajtják végre.

Pihenő hétről tér vissza a New England Patriots, amely elképesztő formában kezdte a szezont és nem látjuk, miért vennének vissza. Talán ez a két hetes kihagyás változtathat ezen, de pont egy megtépázott Dallashoz látogatnak, akiknél nem lesz nehéz dolguk.

A Brady – Gronkowski duó veszedelmes és a legutóbbi meccsükön még Blount is megvillant a három pontszerzésével.

Tipp: Weeden 244,5 yard alatt @ 1.90

Eredő odds: 3.23