Kezdődik a tizenegyedik játékhét


Miami Dolphins1.42  Buffalo Bills2.95
Nézzük először a Miamit: 5-4-el állnak a csoportban, nagy esélyük van a rájátszásba kerüléshez, de sok jobb csapat küzd még ezért, ergo lehet, hogy lecsúsznak róla. Ha be is jutnak, maximum csak wild-carddal, mert toronymagasan vezeti a csoportot a New England Patriots. Aligha fogják meg őket.

Három nyert meccs után becsúszott egy vereség a Detroit ellen, de még így is a jobbak között van a Miami. Rengeteg sérült van, de jó páran visszatérhetnek erre a mérkőzésre. Ryan Tannelhill elsőszámú irányító is bajlódik bokájával és a jobb vállával, játéka kérdéses. A defensive falba visszatérhet akár négy ember is, és ha emellé Tannehillel állnak fel csütörtök este akkor jó esélyük van nyerni, de persze ehhez az is kell, hogy jó estét fogjon ki a fiatal irányító.

A Buffalonál is van hét játékos a sérült listán, közülük talán a legnagyobb név, Sammy Watkins léphet újra pályára ágyéksérülése után. A Delfinek védelmét nehéz lesz áttörni passzokkal, hiszen a második legjobban védekeznek ellene a ligában.

A Bills mind a két támadási módszerben a középmezőnyhöz tartozik. Majd kiderül melyikkel sikerül előrébb jutniuk, de Watkins visszatérésével az első opcióra szavaznék. A védelmükben vannak kiemelkedőt nyújtó játékosok is (pl.: Leodis McKelvin 4 interception, Marcell Dareus 10 sack).

 

Tipp: Pontok 48,5 alatt @ 1.41