Két meccs, ahol bejöhet a papírforma


Carolina Panthers1.26  New Orleans Saints4.00
A hazaiaknak tartania kell a tempót az Atlantával, hogy aztán a rájátszásért küzdjenek majd kicsit később. Azzal az Atlantával, amely a hétvégére végigverheti az NFC Kelet csoportját (Washington, NY Giants, és most a Dallas következik).

Visszatérve a Carolinához: 2-0-val áll a csoport élén, de viszonylag könnyű ellenfeleik voltak eddig és most pedig könnyen háromra növelhetik a győzelmeik számát, ugyanis a Saintsnél lesz egy olyan hiányzó, aki nélkül fabatkát sem ér az a csapat.

Cam Newton két meccs alatt 370 yardot dobott össze, emellé három touchdown passzt és két interceptiont termelt. Viszont tudjuk, hogy nála más is benne van a pakliban, mégpedig a futás. Eddig 111 yardot tett meg a földön eddig és egyszer már „besétált” a célzónába is a labdával.

Egyelőre a defense is hozza a tőle várhatót, jelenleg a liga ötödik legjobb védőalakulata az övék.

Nézzük a vendégeket. Róluk nem kell sokat mondani, ugyanis szinte esélytelenné váltak a mérkőzésen a múlt heti veszteség után. Drew Brees vállsérülése után csak az imádkozás maradt nekik. Pedig Brees jó számokat hozott a yardok tekintetében. Nagyon a védelemben sem bízhatnak, hiszen a 25. helyen állnak a ligában a megengedett yardok tekintetében. Ide csoda kell.

Tipp: Panthers 25,5 pont felett @ 1.95


Seattle Seahawks1.07  Chicago Bears9.25
Ha most sem kapja össze magát a Seahawks, akkor aztán bajba kerülhet. Múlt héten ismét kikaptak (a Green Baytől), így 0-2-vel állnak. Viszont korai lenne még leírni őket és most vissza is kapaszkodhatnak kicsit, ugyanis a Chicagót nem lesz nehéz megverni.

A Bears ugyanúgy elvesztette elsőszámú irányítóját, Jay Cutlert, mint a Saints vagy a Cowboys múlthéten a sajátját.

Ha rátekintünk az egymás elleni mérlegükre, láthatjuk, hogy a Chicago utoljára négy éve nyert a Seattle ellen és nem most fog megszakadni ez a sorozat. Lehet, hogy betliztek kettőt Russel Wilsonék, de ennyi volt. Most megtörik a jég és sajnos a Macik ezt aligha fogják megakadályozni.

Wilson 257 yardot dobott és 109-et futott össze két meccs alatt. Kedvenc célpontja Doug Baldwin, aki most aztán parádézhat majd. A futott yardokért felelős Marshawn Lynch egyelőre elmarad a tavalyi formájától.

Összegzésül csak annyit, hogy nincs sok esélye a Medvéknek a Halászsasok ellen.

Tipp: Baldwin TD @ 2.30

Eredő odds: 4.49