Javíthat a Colts


Indianapolis Colts1.32  New York Jets3.50

A Coltsnak sansza sem volt múlt héten a Buffalo otthonában, 24-0-nál kapcsoltak, de az már késő volt. A három eladott labda megpecsételte a sorsukat. Frank Gore első éles bemutatkozó meccsén csupán 31 yardot futott és legjobb elkapójuk, T.Y. Hilton nem tud majd ma pályára lépni, térdbántalmai miatt.

Andrew Lucknak össze kell kapnia a csapatot, hiszen sok szakértő Super Bowl esélyessé avanzsálta őket az idény kezdete előtt.

A Jets kellemes játékkal rukkolt elő a legelső játékhéten: 31-10 arányban verték a Johnny Manziellel felálló Cleveland Brownst. Ryan Fitzpatrick kapta meg a karmesteri pálcát az offense élén és ki is szórt két touchdown passzt a 179 yardja mellé. A mindig is futásáról híres New York-i gárda most sem aprózta el. Két futójuk (Chris Ivory és Bilal Powell) összesen 153 yardot tett meg a talajon és Ivory neve mellé felkarcolhatunk még két TD-t is.

Jó hír a vendégeknél, hogy új sérültjük nincs, talán még beépülhet pár sérüléséből felépülő játékos is. Nem, Geno Smith nem. A hatodik hét környékére teszik az egy csapattárs által bevert arcú és 6-8 hétre kidőlő irányító visszatérését.

Bármi lehetséges a mérkőzésen. Lehet, folytatódik a Colts vesszőfutása és a Jets szériája, de elképzelhető – és ezt tartom valószínűbbnek – hogy összekapják magukat a hazaiak, ugyanis nem jó a 0-2-es kezdés egy bajnok aspiránsnak.

Tipp: Ivory TD @ 2.00