Hóhelyzet és csúcsrangadó


A Buffalo Bills – New York Jets meccset egy nappal elhalasztják de még el is költöztetik majd a találkozót Detroitba. Kétméteres hó esett le a napokban Buffalóban és elég nehézkesen takarítják.

Atlanta Falcons1.60  Cleveland Browns2.40
Még úgyis, hogy Matt Ryanék idénye nem úgy alakult, ahogy ők az elgondolták 4-6-os mérleggel a csoportjuk élén állnak és bekerülhetnek a rájátszásba. Ehhez pedig az elég hullámzó formájú Clevelandet kéne elverniük vasárnap.

A Browns 6-4-el áll és jelenleg utolsó a csoportban, viszont ez a csoport annyira szoros, hogy itt egy-egy meccs fog dönteni a végén arról, hogy kikerül be a playoff-ba.

Ha a két irányítót összehasonlítjuk, azért találunk pár száz dobott yard különbséget a touchdown passzok és az interceptionök mellett is, persze mind Ryan javára. Igen, még az eladott labdák is.

A Falcons talán megtalálta az útját. Előző két meccsüket hozták és most otthon léphetnek pályára. Az ellenfél utolsó meccsén kikapott, mindössze hét pontot tudtak feltenni az eredményjelzőre. Fejmosás volt a héten Cleveland-ben az biztos.

Tipp: Pontok száma 53 alatt @ 1.41


Indianapolis Colts1.09  Jacksonville Jaguars8.00
Múlt héten a Colts beleszaladt a késbe: otthon a Patriots-tól kaptak ki 42-20-ra. De Andrew Luck még mindig vezeti az irányítók ranglistáját a szezonban 3388 yarddal.

Ha a másik oldali irányítót nézzük Blake Bortles mérlege eléggé negatívba megy át. Csupán nyolc td. passza mellé már eladott tizennégy labdát és még 2000 dobott yardnál se tart. Ráadásul ha valamiben találhat rést a Jaguars, akkor az a futás. De ehhez rendkívül jó napot kell kifognia Denard Jacksonnak. Az Indi futás elleni védelme csak a liga második felébe tartozik minőségileg.

Nem kell sok pénzt tenni a Jacksonvillere, Andrew Luck valószínű szét fogja őket dobálni. T.Y. Hilton meg majd elkapja őket a red zone-ban, ahogy szokta.

Tipp: Colts -14 @ 1.92


Seattle Seahawks1.28  Arizona Cardinals3.80
Csúcsrangadó! Az idei év eddigi legjobb mérlegét felmutató Arizona Cardinals látogat a tavalyi címvédőhöz.

Úgy tűnt kezdtek ébredezni a halászsasok, zsinórban nyertek hármat. Erre jött a Kansas és kikaptak újból, egy nyerhető mérkőzésen. De ha lefújnák az alapszakaszt ebben a minutumban, még mindig ott lennének. Aztán ha bekerülnek nem szabad őket leírni, de ehhez lesz egy-két szava a 49ers-nek is. Főleg, hogy rájuk most könnyebb mérkőzés vár majd.

Az Arizonát nem igazán lepte meg Carson Palmer sérülése. Még két hete beállt a helyére Skelton és megnyerte a meccset. Aztán a múlthéten is adott két touchdown passzt, ami elég volt a győzelemhez a Lions ellen.

Nem lesz könnyű dolga a futásokkal a hazaiaknak. A liga harmadik legjobb futás elleni védőkkel fognak találkozni. De Russell Wilson ebben is tud újat húzni, viszont ha passzol, jobban jár. Ugyanis abban csak 29. a Cards.

A Seahawks védelme idén is az elitbe tartozik, akárcsak az offense. Nem mindig jön ki nekik a lépés de most muszáj lesz.

Tipp: Seahawks -6.5 @ 1.77

Eredő odds: 4.84