Esély Philadelphiában


Atlanta Falcons2.25  Philadelphia Eagles1.67
Kezdjük a hazaiakkal: sok esélye idén sem lesz a Falconsnak a rájátszásba jutni, ha újra a liga legrosszabb védekezését sikerül nyújtaniuk az alapszakasz során. Ellenben az offense tavaly is jól szuperált. Julio Jones még mindig nagyon egyedül van, mint Matt Ryan minőségi célpontja, de eddig is megoldották, plusz érkezett egy újonc futó, Coleman személyében, aki sokat lendíthet a földön megtett yardok számában.

Nem egy verhetetlen csoport tagja az Atlanta, hiszen se a Saints sem a Panthers nem lesz egy kiemelkedő csapat idén. Ez az a divízió, ahol aztán bármi megtörténhet. Még akár a Tampa Baynek is lehet esélye.

A vendégeknél a nyár során óriási takarítás volt. Elpasszolták az első számú irányító Nick Foles-t, és habár Marcus Mariotát nem sikerült megszerezniük jött helyette egy Sam Bradford a Ramstől, akit ha elkerülnek a sérülések akár a Dallast legyűrve egyenes ágon juthat a rájátszásba a Phili. Vésztartaléknak még Tim Tebowt is leszerződtették Mark Sanchez mellé, szóval igazi irányító túltengésről beszélhetünk a sasoknál.

LeSean McCoy is itt hagyta a csapatot, de aligha jártak rosszul running back poszton, ugyanis a csoport rivális Dallastól megszerezték DeMarco Murrayt, akit jól ismerünk és tudjuk, hogy mire képes (tavalyi legtöbb yardot futó játékos).

Vendég győzelem sanszosabb, a kérdés csak az, mennyire lesz ezt nehéz megszerezni?

Tipp: DeMarco Murray 94,5 yard alatt fut @ 1.90


San Francisco 49ers2.12  Minnesota Vikings1.75
Szétesett a 49ers az idei évre. Több fontos játékos is visszavonult, Frank Gore pedig mostantól a Colts színeiben futkoshat. A támadófal már tavaly is gyenge volt és most még a védelem első sorából is elküldték Aldon Smith-t, aki végül egy utolsó esélyként talált magának csapatot (Raiders).

Kaepernick nem lesz megvédve, de ezen a mérkőzésen még így is lehet esélyük, ugyanis nem tudni mit fognak előhúzni a Vikingek.

Talán Adrian Petersont? Bizony, visszatér korunk egyik, ha nem a legjobb futója. Eltiltás miatt nem játszott tavaly, idén viszont nagy meglepetést okozhatnak, habár a Green Bayt nem fogják megelőzni csoportjukban egy wild card helyet elcsíphetnek az NFC-ben.

Nehéz megtippelni mi is fog kisülni ebből így tehát inkább nem eredményre fogadunk.

Tipp: Pontok 41,5 alatt @ 1.94

Eredő odds: 3.69