Elléphet az Atlanta


Tampa Bay Buccaneers2.70  Atlanta Falcons1.48
Az idei szezonban egyszer már találkozott a két csapat méghozzá az első fordulóban, Atlantában. Akkor a Tampa örülhetett, hiszen 31-24 arányban sikerült legyűrniük a Falconst. Azóta viszont megtáltosodtak a sólymok és 5-3-as mérleggel vezetik a csoportjukat, pont a Tampa ellenében.

A Tampa 3-4-el áll, de közel voltak a 4-3-hoz, ugyanis a múlt heti fordulóban az Oakland ellen játszottak és hosszabbításban kaptak ki.

A Buccaneers elég szerencsétlen a sérüléseket illetve. Doug Martin és Charles Sims is (két running back) sérült volt eddig. Utóbbi biztos nem mostanában fog még visszatérni, de Doug Martin, aki tavaly a második legtöbb yardot futotta a ligában lassacskán bevethető lesz újra. Addig is Jacquizz Rodgers vette kézbe az RB pozíciót. A Raiders ellen 69 yardot és egy TD-t hozott össze. A defense korántsem dicsekedhet idei teljesítményével; a hetedik legtöbb yardot engedik meccsenként és ez a legtöbb yardot megtevő csapat ellen visszaüthet.

Az Atlanta 425,2 yardot tesz meg mérkőzésenként és ezzel vezetik a ligát a megtett yardok számában. Az előző fordulóban a Green Bay Packers volt az áldozatuk. Egy szoros 33-32-es győzelmet arattak felettük Ryanék. Úgy, hogy Julio Jonest teljesen leszedték a pályáról, hiszen csak 29 yardot kapott el. Helyette most Mohamed Sanu és Devonta Freeman hozta a meccset, előbbi 84 elkapott yarddal és egy game-winning TD-vel zárta a meccset míg, Freeman egy elkapott és egy futott touchdownnal járult hozzá a fontos győzelemhez.

Az Atlanta erőssége a passzjáték és az ellen pont rosszul védekezik a Tampa. De nem szabad őket leírni, hiszen egyszer már megverték a Falconst idén. 

Tipp: Összes TD 5,5 alatt 2.30