Egy tuti vendégsiker?


Oakland Raiders3.75  Kansas City Chiefs1.29
Derek Carr a Raiders első számú irányítója, éveken át másod hegedűs volt a Giants-ben a kisebbik Manning mögött. Kapott egy lehetőséget az Oaklandtől, de nem igazán él vele. Bár már túllépte a 2000-es határt a dobott yardok számában, tizenhárom touchdown passza mellé kilencszer adta el a labdát. Ez nem egy jó arány, ráadásul kérdéses a játéka sérülése miatt.

Nem nagyon kell ecsetelni, hogy a 0-10-es mérleg minek köszönhető. Legalább jövőre jót dratfolhatnak. A támadósoruk ligautolsó, míg a defense a 18. legkevesebb yardot engedi az ellenfélnek meccsenként.

Tavalyi mérkőzéseiket simán nyerte a Kansas. Ez várható most is.

A Főnököknél egy teljesen másik kép van kialakulóban. Utolsó öt meccsüket nyerték, plusz múlt héten pont a címvédő, Seattle Seahawks-t verték meg szoros mérkőzésen. 7-3-mal állnak és ezzel bizony beérték a csoportelső Denvert, akik épp botlottak vasárnap.

Védősoruk elég jól szuperál, nyolcadikak a ranglistán. Az offense passzolásban annyira nem remekel, viszont Jamaal Charles vezérletével negyedik legjobban futnak. Már futott nyolc touchdownt és a csütörtöki mérkőzésen ezeknek a számát növelni fogja.

Tipp: Chiefs -7 @ 1.89