Detroiti vesszőfutás


Seattle Seahawks1.19  Detroit Lions5.00

Ahogy megjósoltuk múlt héten, úgy meg is szerezte első győzelmét a Seahawks. Lemosta a pályáról a gyengélkedő Macikat egy laza 26-0-al.

Wilson azon a meccsen 235 yardot passzolt és 28-at futott és egy touchdown passzt kiosztott Jimmy Grahamnek. Lehetne olajozottabb ez a támadóalakulat, de szerencséjükre találtak egy Lockett nevű fickót a drafton, aki hamar letette a névjegyét Seattle városában, ugyanis 105 yardos kick-off visszahordást produkált, ami klubrekordnak számít.

Marshawn Lynch játéka egyelőre kérdéses, a térdével vannak gondok. Bár, ahogy elkezdte ezt a szezont talán még a hasznára is válhat ez a sérülés a Seattle-nek.

A védelemre viszont nem lehet panasz. A liga harmadik legkevesebb yardját engedik az ellenfeleknek és a passzok ellen specializálódtak idén, ugyanis abból a másodikak.

Lássuk az Oroszlánokat. A Matthew Stafford vezette támadóalakulat a tabella alján kullog. Alig tesznek meg meccsenként 300 yardnyit és vajmi kevés. Ráadásul Stafford ugyanannyiszor adta el a labdát, ahányszor 6 pontost értek el (azaz ötször).

A sztár elkapó Calvin Johnson sem tündököl egyelőre. 199 yard, egy TD. Ő azért ennél jobbat tud.

Fájó lehetett kikapni a San Diegótól és a Minnesotától, talán a Denver elleni még elfogadható volt. Egy nagyon gyenge ellenfél kéne most a Detroitnak, hogy a jó útra térjenek, viszont ebben nem lesz partner a Seahawks. Könnyedén behúzzák majd ezt a mérkőzést a hazaiak. 

Tipp: Seahawks 26,5 pont felett @ 1.90