Csalóka meccs jön


St. Louis Rams1.44  Arizona Cardinals2.95
Nem tudom lehet-e ennél jobban hangolni egy rangadóra, mint ahogy a Rams tette: két meccse még pontot se kapott a védelmük! Lenullázták az Oaklandet és a Washingtont (bár ez két gyengébb csapat, de akkor is nagy teljesítmény).

Ezen a két meccsen összesen 76 pontot szereztek. Austin Davis a beugró irányító beugrója jól dobál, már 2000 yard fölött van. Igaz a 12 dobott TD mellé el is adta a labdát kilencszer. Mason csupán 628 yardot futott idáig, ám a Raiders ellen összehozott 3 TD-t is.

A 6-7-tel álló csapatnak már nincs esélye bejutni a rájátszásba, de keresztbe tehet a Cardinalsnak és minden bizonnyal ezt el is akarják majd érni.

Az Arizona vezeti csoportot a Seahawks előtt, de itt egy mérkőzés is dönthet, az első helyezet kilétéről.

Miután Carson Palmer megsérült és huzamosabb időre kidőlt, Drew Stanton vette át a karpálcát, ám most ő is bajlódik a bokájával és egyelőre csak limitált edzéseket végez. Akárcsak Larry Fitzgerald, aki meghatározza a támadójátékát a Cards-nak.

Egy harmadik negyedes come-backnek köszönhetően meg tudták verni múlthéten a Kansas-t. Előtte viszont kétszer kikaptak és nem mondanám, hogy partiban voltak azon a mérkőzéseken a Falcons és a Seahawks ellen.

Szoros mérkőzésre számítok, kevés ponttal és nagy harccal.

Tipp: Pontok 45, 5 alatt @ 1.41