Címvédő az Óriások ellen


Jacksonville Jaguars3.65  Dallas Cowboys1.30
A londoni Wembleyben rendezik ezt a mérkőzést. Ebből kifolyólag a szurkolás több, mint valószínű, hogy nem olyan lesz, mint Amerikában de azért ettől függetlenül jó kis meccsre számíthatunk.

A Jacksonville tizenötödik helyen áll az AFC konferenciában, mérlegük 1-8. Egyelőre náluk csak egy gyengébb mutatókkal lévő csapat van (Oakland). Egyetlen győzelmüket három hete az ellen a Browns ellen érték el, akik a csütörtök este meglepték Cincinnati népét.

Első számú irányítójuk Blake Bortles, mutatói csak a 26. helyre elegendőek a passzolt yardokat illetően. Csupán 8 TD passza van és emellé összehozott 13 interceptiont.

A Dallasnál végre idén kijött a lépés. Toni Romo két yardnyira van a kétezertől, 15 touchdownt érő dobása volt és hatszor adta el a labdát. De ami igazán kiugró a támadó alakulatban az DeMarco Murray teljesítménye. A running back több mint háromszáz egységgel futott többet a második Arian Fosternél a ligában. Elért touchdownokban is vezeti a ligát holtversenyben Fosterrel. Viszont az ő nevéhez fűződik a legtöbb fumble is.

A Dallas liga első futásban, a Jacksonville pedig 24. ennek megakadályozásában. De dobásban is sokkal a Jaguárok felé emelkednek a Cowboyok.

Tipp: Dallas -7 @ 1.92


Seattle Seahawks1.21  New York Giants4.60
A Seahawks, mint címvédő gyengén muzsikál a tavalyi formájához képest (4-3). Másodikak a rendkívüli formában játszó Cardinals mögött és ott van még a nyomukban a 49ers is (4-4). Szoros mérkőzéseket játszanak és van, hogy a végén nem feléjük billen a mérleg nyelve.

Russel Wilson 11 touchdown passzt ért el és csak háromszor adott ellenfélnek labdát. Javuló formában várja a csapat a mérkőzést, egy nem túl erős New York Giants ellen.

A Giants képtelen nyerni, de hát ennyi sérülttel nem is csoda. Nagyon szerencsétlenek ebből a szempontból. Négy hete nem győztek és 3-5-tel állnak a csoportjukban. Eli Manning még mindig nem a régi és igazából nincs is kinek dobnia. A running back pozícióból is kiesett már jó ideje Jennings és még mindig nem térhet vissza. Nem sok jót jósolok az Óriásoknak Seattleben.

Tipp: M. Lynch td @ 1.50

Eredő odds: 2.88