Beindultak a Delfinek!


New England Patriots1.24  Miami Dolphins4.25
A hazaiakról elég annyit mondani, hogy még mindig hibátlanok: 6-0-al állnak a konferencia élén. Egyre hangosabbak azok, akik már egy 16-0-s szezont vizionálnak, ám múlt héten a Jets majdnem meglepte őket. Több yardot is haladtak és végül csak egy touchdownnyi előnnyel sikerült nyerniük Belichick fiainak.

Amilyen formát mutatnak a Hazafiak, még azt is elnézhetjük nekik, hogy a futásuk egyenlő a nullával. A Jets ellen 16 yardot sikerült összehozni (úgy, hogy Brady futós kedvében volt aznap este és ebből 15 yardot vállalt magára). A running backek hanyagolását betudhatjuk annak, hogy Dion Lewis nem játszott, de még akkor is ott egy LeGarrette Blount.

Edelman is veszített a formájából, de talán pont jókor lendül majd bele a játékba Brandon LaFell és ne feledjük Gronkowskit, akire ha csak egy pillanatig nem figyel a védelem, már 15-20 yarddal közelebb vannak a célzónához Brady-ék.

A vendégek múlt heti meccsét talán csak úgy lehet jellemezni, hogy tökéletes. Félideig. Aztán, takarékra vették magukat, hiszen a félidőben már 44-0-ra vezettek a Texans ellen; 503 yardot tettek meg a mérkőzésen és ezt szépen leosztották futásra és dobásra.

Lamar Miller 175 (!!!) yardot futott és egy TD-t szerzett, Ryan Tannehill négy 6 pontos labdát adott a társainak, akikből Landry szerepelt a legjobban a maga két elkapott TD-jével és 83 yardjával. Brutális számok és ezek szinte mind az első játékrészben alakultak így.

Most aztán megy a szájkarate a twitteren. Mikor, ha nem most verik meg Brady-éket? A Dolphins linebackere, Chris McCain lecserélte a twitter profilképét egy olyanra, ahol épp Brady fejét nyomja szét, hát majd kiderül mit sikerül ebből megvalósítani a pályán.

Tavaly csúnyán elverte a Pats otthon a Miamit, de azért ez már más csapat. A Delfineket jellemző rendkívüli forma ellenére én addig nem fogadok a New England ellen, amíg nem láttam őket kikapni.

Tipp: Pats 29,5 pont felett @ 1.90