Újra összeáll a Big3


Cleveland Cavaliers1.11  Brooklyn Nets7.50
LeBron James vezette Cleveland a második helyen áll a Keleti konferenciában és aligha érik már utol az Atlantát, de a harmadik helyezett Toronto sincs közel hozzájuk. Több, mint valószínű, hogy másodikként futnak majd be a playoffba.

James-t szóbahozták már az MVP címmel, tény, hogy belelendült a játékba, de Harden és Curry a legesélyesebbek a címre idén. Westbrook valószínű az OKC helyezése miatt nem kapja majd meg, pedig elképesztő formában van.

A Brooklyn ellen már visszatér Kevin Love is és újra összeáll a Big3 Kyrie Irvinggel és Jamesszel, nem sok esélyt hagyva ezzel a botladozó Netsnek. Még mindig a Cleveland-re van a legkisebb szorzó a bajnokság megnyerése esetében (4.00) és úgy tűnik, erre van is esély, hiszen a szezon közepére összeállt a csapat és nem is esett szét.

A Nets Kelet 11. helyezettje és van még esélyük, de a Miamit vagy az Indianát nehéz lesz kiszorítani a rájátszást érő helyükről. Ez nem is most fog elkezdődni, mert LeBronék hazai pályán legyűrik őket.

Tipp: Clevelend -11,5 @ 1.91


Oklahoma City Thunder1.32  Boston Celtics3.45
Az OKC idei szezonjáról konkrét drámát lehetne írni. Mindig kidől egy nagyon fontos játékosuk és ez most is megtörtént. A regnáló MVP Kevin Durant még vissza sem tért, de Serge Ibaka az egyik legjobb védő a ligában kidőlt és műteni kell a térdét. Rájátszásra bevethető lesz, ha minden igaz. Nem hiányzott ez nekik, hiszen a New Orleans ott liheg a nyakukban.

A Thunder mégis a kőkemény Nyugati konferencia nyolcadik helyezettje, de ez csak Russel Westbrook fenomenális formájának tudható be. Már nyolc tripla-duplát ért el a szezonban és nem igazán akar leállni. Nevét összehozták az MVP címmel, mint harmadik legesélyesebb rá. Valószínű ő kapná, ha az Oklahoma nem nyolcadik lenne, hiszen az ő mutatói a legjobbak. Kérdés, ha visszatér Durant és vissza kell kicsit vennie a tempóból, akkor hogyan fog ez rá hatni. KD már edz, és lassacskán visszatérhet.

A Boston Celtics a kilencedik helyezett Keleten. Senki nem gondolta volna a Rondo csere után, hogy versenyben lesznek a rájátszásért, de mégis. Ráadásul nagyon jó formában vannak, zsinórban öt mérkőzést nyertek, köztük a Miamit, a Memphist és a remek formát mutató Indianát is legyűrték. Nem lesz könnyű tehát a hazaiaknak, ezt előre le lehet szögezni, hogy Westyn fog múlni minden és lehet tenni rá, hogy 30 pont fölött végez majd az idei All-Star MVP.

Tipp: OKC 109,5 pont felett @ 1.85

Eredő odds: 3.53