NBA: Milwaukee Bucks - Philadelphia 76ers


A Keleti Conferencia két leggyengébb mérleggel rendelkező együttese csap össze ma este az NBA-ban. Alábbi anyagunkban egy kis támpontot adunk, hogy mely együttes lép pályára nagyobb győzelmi eséllyel. 

Legutóbbi húsz mérkőzéséből 16-ot elveszített a vendég 76ers, ám a fennmaradó négy, melyet megnyertek, egytől egyig hosszabbításba torkolltak, akárcsak péntek este, amikor a Nets együttesét fogadták. Az Év Újonca cím várományosa, Carter-Williams visszatért betegségéből, s egyből győzelemre vezette csapatát. Young, Turner, valamint Wroten játéka garancia lehet a sikerre. 

A Bucks ellen jó nagyot pihent a Cleveland péntek este, úgyhogy nyugodtak lehetnek Milwaukeeban, továbbra is toronymagas esélyesei az 1/1-es draftpicknek. A szurkolók bizonyára ennek nem örülnek annyira, de sokat elmond a csapat lehetőségeiről, hogy olyan játékosok játszanak kezdőként, akik a szezon elején még pályára sem kerültek. Ha Ilyasova és Neal játszik, akkor sem fogják szétszaggatni az istrángot, nem szeretnének újra a sérültlistára kerülni.

Hiába a back-to-back mérkőzés, az utazás, lassan a Bucksban nem lesz hadra fogható játékos -és ugye erősen tankolnak-, így ha hosszabbítás is az ára, de nyernie kell a Philynek ma este.