NBA: Houston Rockets - Golden State Warriors


Houston Rockets 1.47, Golden State Warriors 2.75

A Rockets kerete lassan úgy fest, mintha tőlük válogatnák a szereplőket a "Kórház a város szélén" című sorozatba. Lin, Asik, Parsons és Smith is egyaránt a sérülteket tömörítő listán szerepel, ami a nagyobb probléma, a magasemberek rotációja. Három hadra fogható palánk alatti játékost tud felvonultatni a hazai gárda, ám az már a legutóbbi, Suns ellen vívott meccsen látszott, hogy a Howard-Jones duó elég vékony a palánk alatti játékban. Azt csak zárójelben jegyezzük meg, hogy hétfőn sikerült kikapniuk a ligautolsó Utah Jazztől is.

Arra nem alapozhatnak, hogy a percember Motiejunas, vagy a hármasból felavanzsáló Casspi kihúzza a slamasztikából őket. Több, mint érdekes, hogy miként fordulhat elő, hogy ilyen szorongatott helyzetben sem kap játéklehetőséget a litván válogatott játékos. Ugyanis a Phoenix ellen mindössze hat percet kapott. Tovább sokasítja a problémáikat, hogy a külső védekezésük nem a legjobb, s így még finoman fogalmaztunk. Nem mondhatni, hogy egy szellő periméter védekezés életbiztosítás egy olyan csapat ellen, mint a Warriors, ahol a hátvédek között több nehéztüzérségi játékos található. 

A vendég oldalon Lee, Bogut és a padról Jermaine O’Neal fogja aprítani Howardot, s készíti elő a terepet a triplavetőknek. Kimerítené a csoda fogalmát, ha felül tudna kerekedni lepattanózásban a Rockets az oaklandi alakulaton. Legutóbbi három találkozóján rendre 110 pont felett szállított a Warriors (@1.98), nem lennék meglepve, ha folytatnák ezt sorozatot a hét emberes rotációval rendelkező hazaiakkal szemben. Persze náluk is van hiányzó, Iguodala személyében, ám a Thompson – Curry páros tudja pótolni a sérüléssel bajlódó swingmant.

Aki nem akar kockáztatni, tegye meg a GSW győzelmét (@2.75), a bátrabbaknak pedig tudom ajánlani a … hendit.

Számolj vissza karácsonyig az Unibet Advent kalendárral! Minden nap más promócióval várunk oldalunkon - ingyen pörgetések, bónuszok, készpénz és tárgy nyeremények, kockázat mentes fogadások a sportfogadás, a kaszinó, a póker és a bingó kedvelőinek!

Látogass vissza minden nap az újabb meglepetésekért!