10 hasznos statisztika a Kolumbia-Uruguay meccsre


10. Kolumbia és Uruguay 38 alkalommal mérkőzött meg eddig egymással, a mérleg 18 uruguayi, kilenc döntetlen és 11 kolumbiai siker. Egy uruguayi győzelem most igen szépen hozna a konyhára 3.85.

9. Uruguay legutóbbi öt meccséből, amikor dél-amerikai csapat ellen játszott, négyet megnyert. A kétesélyes fogadás (X2) most 1.88-szeres szorzón fut.

8. A két csapat utoljára 2013. szeptemberében játszott egymás ellen világbajnoki selejtezőt. Azt a meccset Uruguay nyerte hazai pályán 2-0-ra. Egy ugyanilyen eredmény most hússzorosan megtérülne 20.00.

7. Kolumbia a legutóbbi nyolc összecsapáson csupán egyszer tudta legyőzni az Urukat, de az nagyot szólt. 4-0ra nyertek világbajnoki selejtezőn, hazai pályán. Egy újabb győzelem 2.05-szeres pénzt ér.

6. A legutóbbi négy alkalommal, amikor Kolumbia legyőzte Uruguayt, egyszer sem kaptak gólt tőlük. Vajon most sem 2.95?

5. Kolumbia legutóbbi hat meccsén mindig betalált az ellenfél hálójába, ha a gólok száma most 2,5 felett lesz azzal mi is jól járunk 4.30.

4. Harminchárom uruguayi kapuralövésből tizenkettő az eltíltott Luis Suarez nevéhez fűződik. Viszont maradt még támadó az uruknál: Edinson Cavani eddig egy gólt szerzett nyolc lövésből4.10-szeresen fizet, ha ma újra betalál.

3. James Rodriguez Kolumbia összes csoportmeccsén gólt lőtt. A Monaco csatárának újabb találata 3.60-as szorzón pörög.

2. Uruguay legutóbbi öt vendégjátéka alkalmával mindig elsőként szerzett gólt. Ha ezt megismétlika, akkor az több mint kétszeresen megtérül 2.33.

1. A két csapat legutóbbi kilenc meccséből csak egy végződött döntetlenre. 3.40-szeres pénzt ér, ha 90 perc után iksz lesz az állás.