10 hasznos statisztika a Franciaország-Németország meccsre


10. A legutóbbi öt vb-n, ahol Franciország továbbjutott a csoportjából, minidg kiharcolta az elődöntős részvételt. Továbbjutásuk most több, mint kétszeres pénzt ér 2.05.

9. Ha Németország ma továbbjut, akkor ők lehetnek az első csapat, amelyik zsinórban négy világbajnokságon az elődöntőig jut. 1.80-szoros szorzón van, ha a németek bejutnak a legjobb négy közé.

8. Németország tizenöt mérkőzés óta veretlen. Majdnem háromszorosan térül meg, ha ma a rendes játékidőben nyernek 2.90.

7. Joachim Löw fiai legutóbbi tizenöt meccsükből tizet megnyertek és ötször játszottak döntetlent. Ha ma esetleg hosszabbításra kerülne sor, akkor azzal mi is jól járunk 3.15.

6. Franciaország 10 Brazíliában lejátszott meccsen hatszor nyert, hármoszor ikszelt és csak egyszer veszített. Didier Deschamps tanítványainak győzelme a rendes játékidőben 2.90-es szorzón pörög.

Az 1986-os NSZK-Franciaország mérkőzés góljai:

5. A két nemzet legutóbbi három vb meccsén átlagosan 5,7 gól született. ha ma legalább hat gólt termelnének a csapatok, akkor az búsásan megtérülne 20.00.

4. A legutóbbi vb meccsük egymás ellen 1986-ban volt. Akkor a németek (NSZK) 2-0-ra győztek. Egy ugyanilyen eredmény most 11.50-szeres pénzt ér.

3. Az ellenfelek utoljára tavaly februárban játszottak egymással. Akkor a Németország nyert 2-1-re, és egy ugyanilyen eredménynek most több, mint tízszeres szorzója van 10.50.

2. Karim Benzema eddig tizenkétszer lőtt kapura, többször mint bármelyik csapattársa. 7.00-szeresen fizet, ha a Real Madrid támadója kezdi meg a gólgyártást.

1. Miroslav Klose csupán egy gólra van attól, hogy a világbajnokságok történetének legjobb góllövője legyen. Ha ma betalál, az 3.40-szeresen fizet.

Fogadj most a Franciaország-Németország meccsre!