10 hasznos statisztika a Costa Rica-Görögország meccsre


10. A két csapat még soha nem játszott egymás ellen, ez lesz az első alkalom. Costa Rica győzelme 2.50-szeresen fizet. 

9. Görögország kilenc legutóbbi vb meccséből csak kettőt nyert meg, nem csoda, hogy győzelmükre hármas fölött van a szorzó 3.15.

8. A görög válogatott még soha nem jutott be a vb egyenes kieséses szakaszába, ez az első alkalom. Több, mint kétszeresen térül meg, ha most továbbjutnak 2.08.

7. Costa Rica egyszer már eljutott az egyenes kieséses szakaszba, de a legjobb 16 közül még soha nem jutott tovább. Majd most 1.75?

6. 1990-ben Csehszlovákia búcsúztatta őket a legjobb 16 között, akkor 4-1-re kapott ki a közép-amerikai csapat. Ha ez az eredmény megismétlődne, azzal nagyon jól járnánk 91.00.

A Csehszlovákia-Costa Rica találkozó összefoglalója 1990-ből:

 5. Nemzetközi tornán hét görög győzelemből négy 1-0-s siker volt. Most 6.50-szeres szorzója van egy ugyanilyen arányú győzelemnek.

4. Costa Rica mindössze egy gólt kapott eddig ezen a világbajnokságon, 3.50-szeres pénzt ér, ha most érintetlen marad a hálójuk.

3. Ezzel szemben a görögök kilenc vb meccs alatt csak egyszer úszták meg kapott gól nélkül. Viszont busásan megtérül, ha Jorge Luis Pinto tanítványai mindkét félidőben eredményesek lennének 4.70.

2. Joel Campbell kettőt vállalt Costa Rica négy góljából. Több, mint hatszoros pénzt ér, ha ő lesz az első gólszerző 6.25

1. Georgios Samaras győztes büntetője Elefántcsontpart ellen egyben a csatár első kapura tartó lövése is volt ezen a vb-n. 4.80-on pörög az újabb gólja.