10 hasznos statisztika a Belgium-Oroszország meccsre


10. Belgium csak két mérkőzést nyert meg legutóbbi 10 világbajnoki meccséből, ennek ellenére most ők a favoritok 2.00.

9. Az oroszoknak sem sokkal jobb a mérlegük: ők tízből három vb találkozót nyertek meg előzőleg. Az orosz győzelem 3.85-ös szorzón van.

8. Amúgy három győzelem mellet hét döntetlent könyvelhet el magának Oroszország, az esetleges újabb iksz igen jól fizet 3.50.

7. A belgák fentebb említett két győzelméből egy most született, amikor Algériát verték 2-1-re. A másik vb győzelem pont az oroszok ellen jött össze: még 2002-ben nyertek ellenük 3-2-re.Egy ugyanilyen végeredmény most sokat hozhat akonyhára 32.00

6. Marc Wilmots fiai veretlenek Oroszországgal szemben; két győzelem és egy döntetlen a mérlegük. Dupla eséllyel nem lőhetünk annyira mellé (1X) 1.24.

5. Belgium csak egyszer úszta meg kapott gól nélkül legutóbbi tíz vb meccsén. Nem csoda, hogy magas a szorzója annak, hogy most nem kapnak gólt 2.40.

4. Az oroszok sem büszkélkedhetnek hatalmas góltalansági rekorddal. Legutóbbi hét meccsükön csak egyszer fordult elő, hogy az aktuális ellenfelük ne talált volna be a hálójukba. Majd' négyszeres pénzt ér, ha kihúzzák Belgium ellen 3.90.

3. Romelu Lukaku 16 gólig jutott az Evertonban, az előző szezonban. 9.00-szeres szorzón pörög, ha a belga csatár kettő, vagy több gólt lő.

2. Aleksandr Kerzhakov huszonhatodik gólját lőtte a válogatottban Dél-Korea ellen. Az esetleges huszonhetedikkel mi is elég jól járnánk 3.65.

1. Az Algéria ellen egyenlítő Marouane Fellaini egész szezonban gólképtelen maradt a MU színeiben. Tízszeresen megtérül, ha ő lövi most az első gólt 10.00.