10 hasznos statisztika az Olaszország-Costa Rica meccsre


10. Olaszország és Costa Rica vb-n még soha nem játszott egymás ellen, ez lesz az első alkalom. Az olasz győzelem a legvalószínűbb 1.48.

9. Ugyanakkor az olaszok még egyik világbajnokságon sem nyerték meg második csoportmeccsüket, ennek ellenére Costa Rica győzelme 7.00-es szorzón pörög.

8. A két csapat '94-ben már játszott egymással barátságos meccset, azt az olaszok nyerték 1-0-ra. Egy ilyen eredmény most 6.00-szoros pénzt ér.

7. Costa Rica legutóbbi hét meccséből csak kettőt nyert meg, egyszer ikszeltek és négyszer kikaptak. Az olasz győzelem dupla eséllyel (1X)  most 1.09.

6. Az angolok elleni 2-1-es siker volt az olaszok egyetlen győzelme legutóbbi nyolc meccsükből. Costa Rica pedig megmutatta az első csoportmeccsen, hogy számolni kell vele. Dupla esély (X2) @ 2.65.

5. Cesare Prandelli fiai hatszor játszottak döntetlent legutóbbi nyolc meccsükön. A döntetlen az most több, mint négyszeres pénzt ér 4.20.

Mario Balotelli góljai Írország és Németország ellen a 2012-es Eb-n: 

4. Costa Rica eddig mindig gólt szerzett világbajnokságon olyan csapatok ellen, melyek az UEFA kötelékébe tartoznak. Ha az olaszok kihúzzák kapott gól nélkül, az egész jól fizet 1.82.

3. Olaszország legutóbbi 15 vb meccsén rendre betalált ellenfeleinek, így elég magas odds van arra, hogy costa ricai védelem nullára hozza a mecscet 5.50.

2. Mario Balotelli győztes gólt szerzett Anglia ellen, vajon most ő lövi az első gólt 3.95?

1. Balotelli volt az olaszok legerdményesebb játékosa a selejtezők alatt rúgott góljával. Két éve az Eb-n háromig jutott, most pedig 5.00-szörös pénzt ér, ha kettő, vagy több gólt rúg.

Fogadj az Olaszország-Costa Rica meccsre most!