10 hasznos statisztika az Hollandia-Argentína meccsre


10. Argentína legutóbbi nyolc Hollandia elleni mérkőzése alkalmával csupán egyszer győzte le a őket  – az 1978-as vb döntőjében. Az argentin győzelem most több, mint kétszeresen térülne meg 2.45.

9. A '78-as döntő hosszabbítást hozott, mivel a rendes játékidőben nem bírtak egymással a csapatok. Egyébként Hollandia egész csinos mérleggel bír Argentína ellen: hat győzelmet, három döntetlent és egy vereséget jegyzhetnek föl maguknak. Argentína továbbjutása 1.75-szeres szorzón van.

8. Világbajnokságon négyszer mérkőztek már meg egymással: a két holland győzelem mellet egy 0-0-s döntetlent és a '78-as argentin sikert könyvelhetjük el. Egy holland győzelem most több, mint háromszoros pénzt hoz 3.20.

7. Dennis Bergkamp az utolsó percekben lőtte hatodik világbajnoki gólját '98-ban Argentína ellen, ami egyben az utolsó találata volt vb-n. Arjen Robben és Wesley Sneijder egyránt hatgólosak a világbajnokságon (ebben az összes vb benne van), és ha egyikük utolsóként lőne gólt, azzal igen jól járnánk  (6.75 illetve 9.50).

Dennis Bergkamp fantasztikus gólja Argentína ellen 1998-ból:

6. Argentína öt győztes meccsből hármat nyert meg 1-0-ra (ebben a Sváj elleni, hosszabbításban behúzott mérkőzés is benne van). Több, mint hatszoros pénz üti a markunkat, ha most is 1-0-ra nyernek 6.25.

5. Alejandro Sabella fiai öt meccsből négy alkalommal találtak be elsőként, 1.70-szeres szorzója van annak, hogy ezt most megismétlik.

4. Hollandia 0-0-s döntetlenje Costa Rica ellen a negyeddöntőben egy hatmeccses győzelmi széria végét jelentette számukra. A döntetlen rendes játékidőben most 3.20-as szorzón van.

3. Lionel Messi négy gólt lőtt, és egyet készített elő ezen a vb-n. A Barca támadója lövéseinek 52.9%-a talál kaput és ő tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy elsőként gólt lőjön 4.50.

2. Wesley Sneijder többet futott eddig ezen a világbajnokságon, mint bárki a két csapatból (55.7km), viszont Arjen Robben az a játékos, aki labdával együtt futotta a legtöbbet (21.7km). 6.75-szeres pénzt ér, ha Robben lövi az első gólt.

1. Gonzalo Higuain első gólját szerezte ezen a vb-n a belgák ellen 1-0-ra megnyert negyeddöntőben. A Napoli támadója 6/10-es mutatóval rendelkezik a kaput eltaláló lövések tekintetében. Gólja majd' négyszeres pénzt ér 3.90.

Fogadj most a világbajnokság győztesére!