10 hasznos statisztika az Ausztrália-Spanyolország meccsre


10. A világbajnoki címvédő Spanyolország igen közel áll ahhoz, hogy a harmadik csoportmeccsét is elveszítse. Ez lenne az első alkalom, hogy egy csapat, amely 13 világbajnokságon vett részt előzőleg nulla ponttal távozzon. A sporttörténeti kuriózum mellett mi is jól járnánk egy ausztrál győzelemmel 7.65.

9. Vicente Del Bosque fiai 2-0-ra kikaptak Chilétől múlt hét szerdán, ez volt zsinórban a második vereségük. Utoljára 2000. novembere és 2001 februárja között fordult elő, hogy a spanyolok három egymást követő meccsen is nyeretlenek maradjanak. A kétesélyes fogadás (1X) most igen jó opciónak tűnik 3.00.

8. Mondjuk az ausztrálok legutóbbi 11 meccsükből nyolcat elveszítettek, a vb-n eddig nulla pontot szereztek. Újabb vereségük kevesebb, mint másfélszeres pénzt ér 1.41.

7. Spanyolrszág két csoportmeccs alatt 24-szer találta el a kaput, viszont ebből csak egy gól született. Ha most sem találnak be, akkor az igen szépen fizet 8.50.

6. Tim Cahill eddig mindkét meccsen betalált, de a spanyolok elleni találkozót eltiltás miatt kihagyja. A középpályás nélkül könnyen meglehet, hogy gólképtelenek maradnak az ausztrálok 2.40.

A Spanyolrszág-Chile összecsapás (0-2) összefoglalója:

 

5. A spanyol csapat mindössze 18 szerelési kísérletet tudhat magáénak, ebből csupán 12 volt sikeres. Ha lesz piroslap a meccsen, akkor az 5.00-szörösen megtérül.

4. Eduardo Vargas góljának köszönhetően Chile szerezte meg a vezetést múlt szerdán, és ez azt is jelentette, hogy a spanyolok négy meccs óta először kerültek hátrányba az adott mérkőzés elején. 1.30-as szorzón pörög, hogy a spanyol válogatott szerzi meg a vezetést.

3. Ausztrália legutóbbi három meccsén félidőben mindig döntetlen volt az eredmény. Igen szép pénzt lehet azzal kaszálni, ha most is ikszre állnak majd félidőben 7.00.

2. Jordi Alba többet passzolt, mint akármelyik csapattársa (127). Ha esetleg elsőként gólt lőne Ausztrália ellen, az 20.00-szoros pénzt ér.

1. Mile Jedinak az ötödik gólját szerezte aszutrál színekben Hollandia ellen. A Crystal Palace középpályásának újabb gólja 6.50-szeres szorzón van..