10 hasznos statisztika az Ausztrália-Hollandia meccsre


10. Hollandia még soha nem verte meg Ausztráliát, a három egymás ellen lejátszott meccsükön két döntetlen és egy holland vereség született. Ennek ellenére egy dupla esélyes fogadás (1X) igen szép szorzóval kecsegtet 4.10.

9. Az előbb említett ausztrál győzelem 2008. szeptemberében történt (1-2), egy eindhoveni barátságos meccs alkalmával. Egy ausztrál siker most igen szép pénzt ér 15.00

8. Ugyanakkor Ausztrália nincsen jó formában: egyik felkészülési meccsüket sem tudták megnyerni (egy döntetlen, két vereség), első csoportmeccsükön pedig Chile intézte el őket 3-1-re. Ezért  most nem túl magas szorzón mérik a holland győzelmet 1.20 .

7. Louis van Gaal fiai három meccset nyertek meg zsinórban: Ghána és Wales ellen felkészülési találkozón kapott gól nélkül győztek, míg a spanyolokat emlékezetes meccsen 5-1-re mosták le a múlt héten. 1.76-os szorzón pörög, hogy most sem kapnak gólt.

6. Arjen Robben kétszer volt eredményes Spanyolország ellen, összesen 22 gólnál jár a szezonban a Bayern középpályása (ebben a klubjában és a válogatottban szerzett góljai is benne vannak), nem lepődnénk meg, ha ma is betalálna 2.14.

Robben második gólja előtti pillanat a spanyolok elleni meccsen:

5. Az Everton egykori középpályása, Tim Cahill szerezte ausztrália szépítő gólját Chile ellen múlt pénteken. Ő az egyetlen játékos Robben és Robin van Persie mellett, aki a 2006-os, 2010-es és a mostani vb-n is eredményes tudott lenni. Igen szép összeget hozna a konyhára, ha most is betalálna és ezzel együtt nyernének 2-1-re az asztrálok 41.00.

4. Van Persie 11 gólt rúgott a selejtezők során és a spanyolok ellen is betalált kétszer. 3.55-szoros pénz üti markunkat, ha ma elsőként iratkozik föl a gólszerzők listájára.

3. Az ausztrál Mie Jedinak mindössze egyszer volt eredményes 38 Premier League meccsen a Crystal Palace színeiben, és négy gólig jutott 45 válogatott meccs alatt. Ehhez képest a 9.00-es odds esetleges góljára egészen hízelgő.

2. Hollandia három barátságos meccsen is leikszelt a világbajnokság előtt, egy döntetlen most több, mint hatszoros pénzt ér 6.75.

1. A hollandok túgy kerültek döntőbe 2010-ben, hogy 12 gólt rúgtak összesen (átlagban 1,7 gól meccsenként). Most egy mérkőzés után járnak máris ötnél, jól fizet, ha Ausztráliát is kitömik majd (gólok 3.5 felett @ 4.00). 

Fogadj most az Ausztrália-Hollandia csoportmeccsere!